tirsdag 14. januar 2014

Filmanmeldelse: Freedom Writers

Filmanmeldelse: Freedom Writers


Freedom Writers handler om en lærer som viser elevene at de betyr noe, og at alle er like. Freedom Writers er basert på en sann historie, og basert på boken Freedom Writers. Selv om klassen er den dårligste på skolen, vil Erin Gruwell (Hilary Swank) gjøre dem bedre på en litt spesiell måte. Filmen følger Erin gjennom dagene i oppgang og i motgang. Og når forslagene hennes ikke slår gjennom i skolestyret, må hun gjøre alt, selv. En av grunnene til at det gikk bedre, var at elevene fikk skrive hver sin dagbok. Alle dagbøkene i filmen er ekte dagbøker.

Jeg synes det var en bra film, det var lett og holde med handlingen, og selve historien, var bra. Det ble godt vist at dette var før 2000-tallet. Jeg ville ikke anbefalt denne fimen til barn, fordi det blir litt for kjedelig, og jeg tror ikke de vil skjønne moralen. Men til ungdommer og voksne tror jeg den har passet mer.

Kilder: http://www.imdb.com/title/tt0463998/?ref_=fn_al_tt_1
           https://sites.google.com/site/torrejonavanzado12011/the-freedom-writer-s-diary/freedom-writers-     film-stills---imaginary-diary-entries
           http://no.wikipedia.org/wiki/Freedom_Writers

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar